Set nástěnných samolepek Dekornik Botanix Pastel Magnolia L Dekornik

Set nástěnných samolepek Dekornik Botanix Pastel Magnolia L

Trhem osvědčený produkt, Set nástěnných samolepek Dekornik Botanix Pastel Magnolia L od výrobce v akci za 2 690 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem

2 690 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Set nástěnných samolepek Dekornik Botanix Pastel Magnolia L s osvědčenou značkou Dekornik - tento hit získáte výhodně za 2399 Kč. Podívejte se také na další položky ze širokého katalogu. Zařaďte se ke spokojeným klientům.

Samolepky značky Dekornik si děti zamilují nejen díky hravým obrázkům a veselým barvičkám, ale i díky jejich materiálu. I když se jedná o polyesterový materiál, na dotyk připomíná příjemnou látku. Tyhle samolepky na zeď mají speciální lepidlo, díky kterému lze obrázek snadno sejmout ze zdi a přilepit někam jinak. Přelepit je můžete až 20 krát. Set samolepek typu L obsahuje 3 velké květiny o rozměrech 110 cm, 95 cm a 63 cm; 3 malé květiny o rozměrech 30 až 40 cm, délka větviček je 48 cm a velikosti lístků se pohybuje kolem 15 cm každá - Rozměry: "Set „L” consists of: 3 bigger flowers: 110 cm, 95 cm, 63 cm 3 smaller flowers from 30 to 40 cm twig: 48 cm and some leaves measuring around 15 cm each" - Materiál: speciální polyesterový tkaný materiál, akrylové lepidlo - Země výroby: Polsko - Aplikace: aplikace je velmi snadná, není potřeba přídavných fólií a lepidel, doporučujeme aplikovat holýma rukama nebo pomocí suchého hadříku - Sada obsahuje: 3 větší květy (110 cm, 95 cm, 63 cm), 3 menší květy od 30 do 40 cm, větvičky 48 cm, lístky 15 cm - Péče: otírejte vlhkým hadříkem

Další informace k produktu: Set nástěnných samolepek Dekornik Botanix Pastel Magnolia L
  • Název: Set nástěnných samolepek Dekornik Botanix Pastel Magnolia L
  • Značka: Dekornik
  • Cena: 2399 Kč
  • Výrobce: Dekornik
  • Doba doručení: 35 dní

Podobné produkty

Set nástěnných samolepek Dekornik Botanix Pastel Magnolia L

Další produkty od výrobce

Dekornik

Set nástěnných samolepek Dekornik Botanix Pastel Magnolia L od známého výrobce Dekornik - tento produkt máte po jednoduché objednávce po zlevnění za 2399 Kč. Nabídku e-shopu pro vás připravuje tým odborníků. Nakupování na internetu je tak opět výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby