Dětská sada zahradních nástrojů Fiskars MyFirstFiskars Fiskars

Dětská sada zahradních nástrojů Fiskars MyFirstFiskars

Žádaný produkt Dětská sada zahradních nástrojů Fiskars MyFirstFiskars od proslulé značky za výhodnou cenu 479 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 3 ks

479 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Dětská sada zahradních nástrojů Fiskars MyFirstFiskars od populární značky Fiskars - tento hit naleznete v časově omezené akci za 479 Kč. Doporučujeme také ostatní produkty z nabídky e-shopu. Úspora a spokojenost z nákupu, záleží nám na vaší spokojenosti.

Probuďte ve svých dětech vášeň pro zahradničení s praktickou a pestrou sadou náčiní značky Fiskars, která je primárně určena malým pomocníkům ve věku 3 až 9 let. Obsahuje 4 lehké nástroje ideální pro dětskou ruku - lopatku s kartáčem pro drobný úklid, kultivátor s robustními hroty pro kultivaci a kypření půdy a lopatku na hrabání. Poslední dva nástroje umožňují svou dlouhou rukojetí vícenásobný úchop, čímž usnadňují práci. Všechny tyto pomůcky jsou zhotoveny z vyztužených, odolných a měkkých materiálů bez malých částí s ohledem na bezpečnost a pohodlí. Obsahují otvory pro zavěšení, které umožňují jednoduché skladování. Neztratí se ani díky výrazným a zářivým barvám, díky kterým dítě jednotlivé kusy snadno rozpozná a nalezne.

Další informace k produktu: Dětská sada zahradních nástrojů Fiskars MyFirstFiskars
  • Název: Dětská sada zahradních nástrojů Fiskars MyFirstFiskars
  • Značka: Fiskars
  • Cena: 479 Kč
  • Poznámka k dopravě: WE|DO
  • Dostupnost: in_stock dní

Podobné produkty

Dětská sada zahradních nástrojů Fiskars MyFirstFiskars

Najdete v kategorii:

Další produkty od výrobce

Fiskars

Dětská sada zahradních nástrojů Fiskars MyFirstFiskars kvalitní značky Fiskars - tento hit můžete získat s extra slevou za 479 Kč. Ceny zboží a skladovou dostupnost neustále aktualizujeme. Zařaďte se mezi spokojené klienty.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby